Meža apsaimniekošana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Mana meža vērtība

Brenguļi, "Brenguļi" -2, Brenguļu pagasts, Valmieras nov., LV-4245
inventarizācijas cena, finiera cenas, Pērk mežus, Meža birža, koksnes cenas, Pērk mežu, Mežu apsaimniekošana , , malkas cena 2021, Meža cena, meža apsaimniekošana , malkas cenas Latvijā, mežs, meža likums, cirsmas

MMPC, SIA

Dzelzava, Ozolu 8-9, Dzelzavas pagasts, Madonas nov. LV-4873
, meža taksācija, mežsaimniecības darbi, meža apsaimniekošana , cirsmu vērtēšana, dastošana, apaugumu, novākšana, koku zāģēšana, koku izvešana, kokvedēju pakalpojumi, meža izvešana, kokmateriālu iepirkšana

Kokrade, SIA

"Kalna Bauņi" , Grundzāles pagasts, Smiltenes nov. LV-4713
karkasu ēkas, bērnu mēbeles, mežizstrāde, mežizstrāde Vidzemē, mežizstrādes darbi, mežizstrāde Smiltenē, meža , Galdniecības pakalpojumi Grundzāles pagastā, SIA Kokrade, Kalna Bauņi, meža izstrāde, meža apsaimniekošana

PK Mežs, SIA

Beverīnas 24, Rīga LV-1058
Mēs veicam: ✓ nekustamo īpašumu pirkšanu un pārdošanu ✓ mežu apsaimniekošanu ✓ meža apsaimniekošanas projektu izstrādi ✓ mežizstrādes pakalpojumus ✓ juridiskās konsultācijas, pārstāvniecību valsts un pašvaldību institūcijās saistībā ar dokumentu noformēšanu un konsultācijām nodokļu jautājumā par darījumiem nekustamo īpašumu

DIGNE, SIA

"Kramiņi" , Valles pagasts, Bauskas nov. LV-5106
Kokmateriālu ražošana: ✓ Brusas; ✓ Jumta spāres; ✓ Latas; ✓ Grīdas dēļi; ✓ Apdares dēļi; ✓ Koka sētas dēļi; ✓ Pirts apdares dēļi no liepas, apses, baltalkšņa; ✓ Lāvas dēļi; ✓ Terases dēļi; ✓ Koka būvkonstrukcijas.

Bērzi Plus, SIA, sķelda, kurināmais, malka

Turpinām strādāt klātienē!
"Arāji" , Zlēku pagasts, Ventspils nov. LV-3617
Apraksts:

Mežizstrāde, šķelda, malka, kurināmais, zaru, koksnes iepirkšana, šķeldas ražošana, kokapstrāde Kurzemē, Latvija, Kuldīgā, Ventspilī

SIA JAGUAR - Palīgs tavos darbos!

Drusti, Meistaru 6, Drustu pagasts, Smiltenes nov., LV-4132
Uzņēmums SIA "Jaguar" nāks palīgā tavos darbos!:

Nodarbojamies ar:

✓ Celtniecības un montāžas darbiem; ✓ Jumtu montāžas darbiem ✓ Ēku demontāžām / iekšdarbu demontāžu; ✓ Īpašumu apsaimniekošanu; ✓ Mežizstrādi / bīstamo koku zāģēšanu; ✓ Ar darbiem augstumā; ✓ Teritoriju uzkopšanu ; ✓ Metināšanas darbiem; ✓ Apkures katlu uzstādīšanu; ✓ Zāles pļaušanu; ✓ Sniega tīrīšanu no jumtiem; ✓ Sniedzam dažādus palīgdarbus jūsu uzņēmumā, objektā , teritorijā vai saimniecībā!  ✓ Pakalpojumus sniedzam ar savu tehniku un instrumentiem. Strādājam visā Latvijā un izskatam piedāvājumus arī darbiem ārzemēs.

R Saltus, SIA

"Lieplejas" , Vārves pagasts, Ventspils nov. LV-3623
Apraksts: SIA "R Saltus" ir Latvijas uzņēmums no Ventspils novada ar 100% vietējo kapitālu. Veicam pilnu mežsaimniecības ciklu - sākot ar mežizstrādi un koksnes realizāciju līdz pat meža atjaunošanai. Mūsu darbinieku daudzgadējā pieredze mežsaimniecībā un mežizstrādē, kā arī atbilstoša izglītība ļauj mums būt par konkurētspējīgu un strauji augošu uzņēmumu savā nozarē. Sadarbojamies ar visiem lielākajiem mežsaimniecības nozares uzņēmumiem Latvijā. Smilts un grants tirdzniecība. Pārdodam smilti un granti no karjera „Irškalni”, Ugāles pagastā, Ventspils nov.

Idea Plus, SIA

Dārza 39, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts: Uzņēmums IDEA PLUS dibināts 2002 gadā un galvenās darbības sfēras ir organizēt, kontrolēt visus mežsaimniecības procesus sākot ar meža atjaunošanu un kopšanu, līdz kokmateriālu sagatavošanai un transportēšanai. Mežkopība, mežsaimniecība un mežizstrāde.  Nekustamā īpašuma apsaimniekošana.

J.G. Vēres, SIA

"Dzilnas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2151
Apraksts:

"J.G. Vēres", SIA uzņēmums piedāvā mežizstrādes, meža apsaimniekošanas pakalpojumus un zāģmateriālu ražošanu.

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
SVARĪGI zināt::

"DemEko" uzņēmumam ir atkritumu apsaimniekošanas atļauja Nr. RI22AA0006. Atļauja ļauj veikt bīstamo atkritumu pārvadāšanu un nodošanu utilizācijai poligonā. Reģistrējam atkritumu pārvadājumu atkritumu pārvadājumu uzskaites valsts informācijas sistēmu (APUS).

Mūsu pakalpojuma prioritātes::

1. Demontāžas darbi un teritorijas sakopšana; 2. Koku, krūmu zāģēšana un kopējās ainavas veidošana, mežizstrādes pakalpojumi; 3. AZBESTA (siltumizolācijā, šīferī) apsaimniekošana – AZBESTA  demontāža un utilizācija; 4. Metāla griešanas darbi.

Ozolmežs, SIA

Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Meža īpašumu pirkšana ✓ Lauku īpašumu pirkšana ✓ Lauksaimniecības zemju iegāde ✓ Mežizstrādes darbi ✓ Mežu apsaimniekošana ✓ Meža ciršanas pakalpojumi ✓ Meža taksācija ✓ Meža novērtēšana ✓ Cirsmu stigošana un dastošana ✓ Meža inventarizācija ✓ Dokumentu sagatavošana ciršanai ✓ Cirsmu uzpirkšana ✓ Mežu uzturēšana

SSB Timber, SIA

Linejciems, "Ilbatas" , Lībagu pagasts, Talsu nov. LV-3258
Par uzņēmumu:

Pieredze, zinoša komanda un ilgtspējīgi pārvaldības rīki ļauj mūsu uzņēmumam radīt dažādus individuālus apsaimniekošanas risinājumus visa veida īpašumiem. Veicam arī plaša spektra demontāžas un labiekārtošanas darbus, izbūvējam ceļus, nobrauktuves un grāvju sistēmas.

15 gadu pieredze mežsaimniecības nozarē. Apsaimniekojam dažāda rakstura mežus un nemeža teritorijas ar apaugumu. Aicinām sadarbībai!

Firmas.lv, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Pērses 9/11, Rīga LV-1011
Firmas.lv - viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm:

Firmas.lv ir viena no lielākajām juridisko un privātpersonu juridiskās informācijas datubāzēm Latvijā kopš 2006. gada. Šeit vienkopus atrodami dati no dažādiem oficiālajiem reģistriem, tai skaitā Uzņēmumu reģistra, CSDD reģistra, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts zemes dienesta un citiem. Sniedzam saviem klientiem detalizētu informāciju par Latvijas uzņēmumiem un iestādēm, to saistītajiem uzņēmumiem un filiālēm, uzņēmumu amatpersonām, vēsturiskajiem datiem, piedāvājam veikt monitoringu, segmentēto datu atlasi, kā arī integrēt datus sistēmās un izmantot uzņēmumu novērtēšanas rīkus. Firmas.lv ikdienā izmanto aptuveni 1600 profesionāli lietotāji – grāmatveži, juristi, pārdevēji –, kā arī tūkstošiem vienkāršu meklētāju. Firmas.lv palīdz novērst biznesa riskus un uzlabo darba produktivitāti, savlaicīgi sniedzot precīzu, pilnīgu un pārbaudītu informāciju. Mēnesī portālu apmeklē aptuveni 1 miljons reizes - lielā Firmas.lv popularitāte to padara arī par vērtīgu mārketinga kanālu, ar kura palīdzību popularizēt savu uzņēmējdarbību! Uzlabo sava uzņēmuma atrodamību un stiprini reputāciju, izvietojot biznesa profilu, reklāmrakstus, banerus un izmantojot citus mārketinga risinājumus.

Jaunliepājas namsaimnieks, SIA

F.Brīvzemnieka 28, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA “Jaunliepājas namsaimnieks” nekustamā īpašuma tirgū aktīvi darbojas no 1989. gada, specializējoties piejūras īpašumu tirdzniecībā, un ir viena no vecākajām kompānijām šajā jomā Latvijā ar stabilu klientūru un tradīcijām. Mūsu piedāvājumos ir dažādu platību zemes īpašumi ar ēkām un bez apbūves Liepājas rajonā un citur Latvijā pie jūras, rūpniecības un lauksaimniecības zemes, meži, ostas, kā arī dažādu profilu biznesu pārdošana. Turklāt SIA “Jaunliepājas namsaimnieks” izīrē/pārdod dzīvokļus, mājas, telpas birojiem Liepājas pilsētā. Piedāvājam pakalpojumus īpašumu legalizācijā, sniedzam konsultācijas ar nekustamajiem īpašumiem saistītos jautājumos, nodrošinām arhitektu, celtnieku/ inženieru un interjera dizaineru pakalpojumus. Mūsu vadmotīvi: profesionalitāte – mūsu darbinieki ir pieredzējuši speciālisti. Komforts – visas rūpes par jūsu darījumu ar nekustamo īpašumu uzņemsies mūsu darbinieki. Uzticamība – mēs cienām savus klientus un turam savus solījumus.

Mežsaimniecības pakalpojumi, Raivo Bobrovs

Smiltenes 1a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Mežsaimniecības pakalpojumi:: ✓ Meža inventarizācijas (atsevišķa nogabala inventarizācija, piemēram, sugu maiņa); ✓ Cirsmu, jaunaudžu iestigošana (skice); ✓ Dastošana (katra koka uzmērīšana)/cirsmu vērtēšana (aptuvenā cirsmu vērtība), ekoloģisko koku atzīmēšana; ✓ Koku ciršanas iesniegumi/pārskati; ✓ Kailcirtes pēc caurmēra; ✓ Atjaunošanas, jaunaudžu kopšanas apskate, pārskati; ✓ ES Meža apsaimniekošanas atbalsta pasākuma plānu sagatavošana (ieaudzēšana, retināšana) un noslēgšana; ✓ Valsts meža dienesta konsultācijas; ✓ Meža veselības stāvokļa novērtēšana un sagatavošana ciršanai (piemēram, egļu astoņzobu mizgrauzis, dzīvnieku bojājumi); ✓ Dažādas meža konsultācijas u. tml.

Wolmaria, SIA

Garā 7-211, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
"Wolmaria" pakalpojumi:: ✓ nekustamo īpašumu pirkšana, ✓ nekustamā īpašuma pārdošana, ✓ nekustamā īpašuma noma, ✓ visa veida konsultācijas, ✓ dokumentu sagatavošana.  Izsoles:

Piedāvājam vēl vienu jaunu pakalpojumu saviem klientiem Valmierā un visā Vidzemē – iegādāties nekustamos īpašumus tiesu izpildītāju rīkotajās publiskajās izsolēs par izdevīgām cenām. Šajā pakalpojumā ietilpst: 1. Klientu pārstāvniecība izsolēs uz pilnvaras pamata vai/ja klients piedalās pats izsolē, tad visas nepieciešamās konsultācijas par izsoles gaitu, vajadzīgām darbībām. 2. Reģistrēšanās un pieteikšanās izsolē uz konkrētu īpašumu. 3. Piedalīšanās izsolē. 4. Visu maksājumu veikšana klienta uzdevumā. 5. Korespondences saņemšana. 6. Dokumentu kārtošana. 7. Iegādātā īpašuma nodošana jaunajam īpašniekam/ieviešana valdījumā. Sīkāku informāciju varat iegūt pa tālruni 26883125.

Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība, SIA - ūdensapgāde, namu apsaimniekošana, atkritumu izvešana, celtniecības tehnikas noma Līvānos

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 2b, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Pakalpojumi: ✓ Dzīvokļu saimniecība ✓ Atkritumu apsaimniekošana ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija ✓ Labiekārtošana un apzaļumošana Par uzņēmumu:

SIA "Līvānu Dzīvokļu un komunālā saimniecība" ir Līvānu novada pašvaldības kapitālsabiedrība, kura nodibināta 2004. gadā. Tās mērķis ir nodrošināt Līvānu novada pašvaldības funkciju izpildi dzīvokļu apsaimniekošanas un komunālo pakalpojumu sfērā.

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Mūsu pakalpojumi: ✓ Azbests un Azbesta utilizācija ✓ Demontāža un Demontāžas darbi ✓ Metāllūžņu pieņemšana – uzpirkšana ✓ Automašīnu uzpirkšana ✓ Bezmaksas metāllūžņu izvešana Par mums: Mūsu darbības pamatprincips ir atbildība par vides aizsardzību un dažādu otrreizējo izejvielu – videi kaitīgo preču atkritumu un metāllūžņu apsaimniekošanu videi draudzīgā veidā. Veicot šo apsaimniekošanu, mūsu uzņēmums rūpējas par to drošu un videi nekaitīgu uzglabāšanu un apstrādi, līdz to nogādāšanai otrreizējai pārstrādei. Šādas darbības rezultātā mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā un vienlaikus nodrošinām apsaimniekoto materiālu nonākšanu otrreizējās pārstrādes apritē.

Foreko Latvia, SIA

Brodi, Brīvības 2, Ābeļu pagasts, Jēkabpils nov., LV-5201
Apraksts:

"Foreko Latvia" ir pieredzējis un inovatīvs mežsaimniecības uzņēmums, kas pieder FOREKO mežsaimniecības grupai. Mūsu galvenais mērķis ir ilgtspējīga mežu apsaimniekošana, mežu labklājības nodrošināšana un meža vērtības paaugstināšana nākotnē.

Esam sertificēti Meža sertifikācijas sistēmu novērtēšanas programmā (PEFC).

"Foreko Latvia" SIA ir Latvijas Meža īpašnieku biedrības (LMĪB) biedrs.